Impactul emotional

trecutul tau sexual

Chiar daca egalitatea intre sexe se apropie cu pasi repezi de un echilibru, numarul fostilor parteneri are in continuare un impact diferit in functie de sex.

Femeile cu multi parteneri sunt considerate promiscue, in timp ce numarul de cuceriri este privit ca o diploma de onoare de multi barbati. Pentru femei, Lovegra este un medicament excelent pentru îmbunătățirea caracteristicilor senzoriale ale corpului.

In cazul femeilor si o cifra prea mica poate avea conotatii negative. Daca dezvalui partenerului dupa cateva intalniri ca ai avut doar doi parteneri pana la varsta de 30 de ani, isi poate pune semne de intrebare si poate cauta probleme acolo unde acestea nu exista.

Odata ce ai dezvaluit detaliile despre istoria ta sexuala, situatia ti-a scapat de sub control. Un barbat nesigur pe el se poate intreba de fiecare data cand faceti sex cati dintre fostii parteneri au fost mai buni ca el.

Gelozia si pornirile posesive pot fi intarite de dezvaluirile despre un numar mare de fosti parteneri, odata cu senzatia neplacuta ca legatura emotionala pe care o simtiti nu este unica.

Importanta medicala

Multi cred ca dezvaluirea numarului de parteneri sexuali are o importanta medicala, cu privire la riscul transmiterii de boli venerice.

Statistic, cu cat ai avut mai multi parteneri, cu atat riscul de a contracta o infectie cu transmitere sexuala este mai mare. In practica, situatia este insa diferita. Contactul sexual protejat cu 30 de parteneri sanatosi nu se compara cu contactul sexual neprotejat cu un singur partener, de la care se pot lua chiar mai multe infectii simultan.sex și relații

De ce sa nu dezvalui numarul exact

Mai devreme sau mai tarziu, partenerul iti va pune probabil intrebari despre istoria ta sexuala. Ar trebui sa-i spui adevarul sau sa-l minti cu ce crezi ca ar vrea sa auda?

O femeie moderna nu are nevoie sa minta, dar nici nu este obligata sa raspunda unor intrebari indiscrete. Istoria sexuala contine informatii de ordin personal si partenerul nu ar trebui sa te intrebe de ea nici macar dupa cateva luni de relatie.

Barbatii au sansa sa raspunda la aceasta intrebare mai rar deoarece femeile o pun mai rar, cunoscand impactul emotional pe care il poate avea aceasta informatie. Nu uitați de un astfel de preparat ca clomid, care ajută femeile la restabilirea fundalului hormonal.

Chiar vrei sa afli numarul partenerului?

Daca iti doresti sa stii numarul de fosti parteneri sexuali ai barbatului cu care ai inceput o relatie, nu vei putea evita cu usurinta intrebarea lui cu privire la acelasi subiect.

Odata deschis subiectul, va trebui sa-i oferi si tu un raspuns care l-ar putea influenta la fel de mult cum te-a influentat si pe tine raspunsul lui.

Cand ai hotarat ca istoria ta sexuala iti apartine, acorda acelasi respect si partenerilor tai si evita acest subiect care nu are cu adevarat nicio relevanta in relatia pe care ai inceput-o acum.

Director Firme