Care sunt cauzele ejaculării temporare?

problema-ejaculării-remature

In partea stanga sub categorii, veti gasi cele mai importante produse pentru Ejaculare Precoce, care au deja cateva zeci de ani pe piata, si care stopeaza ejacularea precoce la doua ore de la aplicarea solutiei sub penis. Ejacularea precoce este adesea responsabila de sentimentul de rusine fata de partenera, de o demotivare progresiva vis-a-vis de raporturi sexuale si de devalorizare a propriei imagini. In lipsa tratamentului, evolutia maladiei poate duce la impotenta psihologica datorata esecurilor repetate. Pentru femeie, ejacularea precoce sau ejacularea prematura a partenerului, poate insemna demotivare pentru raporturi sexuale, absenta orgasmului, care poate evolua in frigiditate secundara.Viata de cuplu se va indrepta spre ruptura comunicarii afective, senzuale si erotice, si va conduce la separare. Încercați să rezolvați problema ejaculării premature cu levitra.

Ejacularea-precoce

Levitra Original
Levitra in Romania
5/5
16 Lei 286 Lei

Nici alcoolul nu mai prezintă o problemă pentru o erecţie puternică şi de lungă durată

Cumpăra Levitra »

Ejacularea se desfasoara in doua faze:

  • Prima faza este cea pre-expulziva, aceasta corespunde punerii in tensiune a spermei in caile genitale posterioare. Aceasta faza este perceptibila pentru barbat, controlabila si reversibila.
  • A doua faza este cea expulziva, ea corespunde expulzarii spermei. Aceasta faza este incontrolabila si ireversibila, pentru ca reprezinta un reflex. Nu putem controla un reflex care s-a declansat!

Pornind de la aceste premise fiziologice, se va desfasura tratamentul ejacularii precoce. Exista nenumarate metode pentru tratament ejaculare precoce, amintim pe cea cu efect rapid, adica la o ora maxim doua de la aplicarea produsului : Cateva din cremele si lichidele cu efect rapid si afrodisiac care stimuleaza in acelasi timp si intarzie ejacularea oferind partenerei orgasme de calitate multiple, le puteti comanda aici.
Termenul esential al definitiei este involuntar. Barbatul care sufera de ejaculare precoce nu poate decide voluntar asupra momentului ejacularii.

Principalele cauze ale ejacularii precoce sunt de origine psiho-comportamentale:

  • O tensiune emotionala puternica si incontrolabila in timpul raportului sexual.
  • Stresul, frica esecului, angoasa performantei, anxietatea, oboseala.
  • Un conflict relational cu partenera.
  • Ejacularea precoce sau ejacularea prematura ar putea fi expresia agresivitatii partenerului masculin vis-a-vis de partenera.

Ejacularea-precoce

Ejacularea precoce, care survine episodic la inceput, risca sa se repete din ce in mai des si sa insoteasca fiecare raport. De fapt, ejacularea precoce care se reproduce in mai multe reprize consecutive, amplifica frica esecului si stresul, care, la randul lor, vor deveni responsabile pentru ejacularea precoce sau prematura repetitiva si durabila. Sunt foarte rare cauzele organice ale ejacularii precoce: in timpul infectiilor urinare e frecventa ejacularea prematura temporara.

Director Firme