• Medicament original
 • Transport Express
 • Ambalare neutru

Amoxicillin: descrierea si caracteristicile medicintului

amoxicillin prețul Romania
5 /5
Opiniile clientului

Amoxicilin este un antibiotic semi-sintetic al grupului de penicilină. Medicamentul are un spectru larg de efecte, neutralizând tulpini comune de bacterii. Trebuie să cumpărați amoxicilină într-o farmacie online pentru boli sezoniere, infecții ale tracului urinar, țesuturi și organe interne. Pentru caracteristicile instalației microbiologice este asimilarea rapida eficiență sporită și efecte secundare rare. 

 • 250mg
 • 500mg
 • Recenzii
Dozare Quantità Preț Ordine
250mg 60 pastile 324 Lei
250mg 90 pastile 343 Lei
250mg 120 pastile 419 Lei
250mg 180 pastile 567 Lei
Dozare Quantità Preț Ordine
500mg 30 pastile 276 Lei
500mg 60 pastile 295 Lei
500mg 90 pastile 429 Lei
500mg 180 pastile 719 Lei

Recenzii

Scrivi una recensione
2019-11-28 09:39:00 Nome: Ştefan

Am terminat să iau un antibiotic, tratându-mă pentru o răceală, așa cum spun că am suflat într-un ciorb. Acest medicament a fost luat pentru a doua oară, prima dată a fost luat anul trecut, la recomandarea farmacistului. Drogul m-a ajutat.

2019-10-31 13:46:00 Nome: Vasile

Poate aceasta este una dintre acele opțiuni pentru medicament, care este întotdeauna în cabinetul meu de medicamente întotdeauna!

Comentarii

 • Recomandare:

 • Evaluarea pe site:

 • Livrare:

 • Preț / Performanță:

Mecanism de acțiune

Amoxicilina este un antibiotic bactericid. Utilizarea provoacă moartea microorganismelor care provoacă dezvoltarea infecției.

Amoxicilina se leagă de proteine specifice pe care bacteriile le utilizează pentru a forma pereții celulari. Apoi, antibioticul pătrunde în microorganisme, lipsește de protecție și cauzează moartea lor. Medicamentul afectează în primul rând concentrații mari de bacterii. Distrugerea focarelor de boală, amoxicilina accelerează recuperarea.

Medicamentul este eficient împotriva diferitelor tulpini de bacterii:

 • Coci gram-pozitivi aerobi (stafilococ, streptococ).
 • Coci gram-negativi (gonococ, meningococ).
 • Unele bacili gram-negativi (salmonella, sigilă, E. coli).

Amoxicilina nu are efect asupra bacteriilor rezistente la penicilină. Acestea microorganisme secretă penicilinaza - o substanță care distruge antibioticul. Cu toate acestea, dacă cumpărați amoxicilină combinată cu acid clavulanic, puteți, de asemenea, să neutralizați microbii rezistenți la penicilină.

Când este primit pe cale orală, medicamentul nu este distrus în mediul acid al stomacului și este absorbit în principal în intestin. Facilitatea antibacteriană începe să acționeze în 1-2 ore după utilizarea tabletei, înlăturând simptomele bolii. Amoxicilina si substanțele auxiliare nu se acumulează in organism si sunt eliminate din organism natural.

Când este necesar să achiziționați Amoxsicilină?

Amoxicilina este prescrisă pentru infecțiile bacteriene:

 • Inflamația tracului respirator superior și inferior (bronșită, durere în gât, pneumonie).
 • Infecții renale (pielonefrită).
 • Înfrângerea intestinului subțire provocată de E. coli (colienterită).
 • Inflamația uretrei (uretrită).
 • Inflamația creierului (meningită).
 • Inflamația vezicii urinare (cistită).
 • Infecții sistemice, cum ar fi boala Lame.

Cumpărarea Amoxicilina este justificata in anumite boli cu transmitere sexuala. Antibioticul este utilizat pentru a trata hlamidă, trichomoniasis și gonoree.

In combinație cu alte medicamente antimicrobiene Amoxicilina are o rezistenta profunda Helicobacter pylori - bacterii, provocând apariția ulcerului la nivelul stomacului și duodenului.

Aplicarea Amoxicilina:

Înainte de a cumpăra amoxicilină într-o farmacie online, trebuie să vizitați spitalul și să determinați cauza bolii. Dacă infecția este cauzată de viruși sau fugoși, utilizarea medicamentului nu va funcționa.

Pentru adulți, medicamentul este prescris sub formă de tablete, capsule sau soluție pentru primire orală. Pentru dificultate la înghițire, substanța uscată este utilizată pentru preparate injectabile. Tablete și capsule, ar trebui să utilizați întregul, consumând multă apă.

Doza de amoxicilină este determinată pe baza tipului de infecție, a gravității, vârstei și stării de sănătate a pacientului. În cele mai multe cazuri, se folosesc scheme standard de tratament:

 • Infecții ale tracului respirator superior și inferior (bronșită, durere în gât, faringită și altele), otita medie, boli ale țesuturilor moi sunt tratați cu antibiotic într-o doză de 250-500 mg de trei ori pe zi. Durata tratamentului este de 7-10 zile.
 • Pentru sinuzită, este necesar să luați 250-500 mg de amoxicilină de trei ori pe zi timp de două săptămâni. Dacă există un risc de recidivă, tratamentul poate fi extins.
 • Pentru tratamentul pneumoniei, luați 500 mg de droguri de trei ori pe zi sau 875 mg dimineața și seara. Tulburarea fără complicații se desfășoară timp de o săptămână.
 • Cistita si infectii ale tractului urinar necesita a primit 250-500 mg amoxicilină de trei ori pe zi. Recuperarea are loc de obicei în termen de 3-7 zile.
 • Pentru boala Lyme, 500 mg de droguri este prescris de trei ori pe zi timp de 15-30 de zile. La începutul tratamentului, poate apărea febră, erupție cutanată sau durere.
 • În gonoreea acută, este necesar să se ia 3 grame de amoxicilină împreună cu 1 gram de probenecid.
 • Pentru bolile cauzate de Helicobacter pylori, utilizați 1 gram de antibiotic de 2-3 ori pe zi. Durata tratamentului rar depășește 2 săptămâni.

Chirurgia pe sistemul respirator sau esofagul creează riscul de a dezvolta endocardită bacteriană. Pentru a preveni infecția, ar trebui să cumpărați amoxicilină la o farmacie online și să luați un singur antibiotic la o doză de 2 grame.

La scurt timp după începerea tratamentului, sănătatea dumneavoastră se va îmbunătăți și principalele simptome ale infecției vor dispărea. Luand in vedere acest fapt, nu reduce doza sau încetați să luați medicamente pe cont propriu. Urmați sfatul unui medic, altfel riscul de reapariție a bolii crește.

Amoxicilina în practica pediatrică

Amoxicilina poate fi utilizată pentru tratamentul infecțiilor bacteriene la copii. Determinând doza de medicamente, medicul este ghidat de vârsta și greutatea pacientului:

 • Copiilor sub 2 ani li se prescriu 20 mg de amoxicilină pe kilogram de greutate corporală de trei ori pe zi.
 • La vârsta de 2 până la 5 ani se ia cate 125 mg de 3 ori pe zi.
 • La vârsta de 5 până la 10 ani se ia cate 250 mg de 3 ori pe zi.
 • Copiii cu vârsta peste 10 ani, cu o greutate corporală mai mare de 40 de kilograme, ar trebui să ia 0,5 g de antibiotic de trei ori pe zi.

Pacientii minori, care folosesc Amoksicilina ar trebui sa se afle sub supravegherea medicului. Avand la baza rezultatele analizelor specialistul poate ajusta tratamentul.

Pentru copiii mai mici de 10 ani este de preferat de a accepta medicina ca suspensie orală. O astfel de formă de pilula este foarte convenabilă și este utilizat pe scară largă în practica pediatrică.

Contraindicații privind utilizarea amoxicilinei

Amoxicilina nu ar trebui să fie luat în cazul în care se suferă sarcom, leucemie, sau mononucleoza infecțioasă. De asemenea, medicamentul este contraindicat în caz de alergii sau de hipersensibilitate la peniciline. Cu atenție este prescris medicamente pentru pacienții cu astm.

Utilizarea antibioticelor în timpul sarcinii

Facilitate de contramicrobi este rar utilizat pentru a trata femeile gravide. Amoxicilina poate depăși bariera placentară și poate întrerupe dezvoltarea normală a fătului. Medicamentul este prescris pentru perioada de sarcină ca o ultimă soluție.

Pentru femeile care alăptează, medicamentul este, de asemenea, contraindicat. Antibioticul penetrează în laptele matern și provoacă tulburări digestive la copii.

Efecte secundare

Riscul de efecte secundare atunci când se utilizează un antibiotic este scăzut. Prin urmare, numărul de persoane care doresc să cumpere Amoxicilină fără prescripție medicală pentru un kit de prim ajutor crește în fiecare an.

Ocazional, medicamentul provoacă erupții cutanate alergice la nivelul pielii, conjunctivită, dureri articulare, eozinofilie. Dacă luați medicamentul în mod necontrolat și ignorați recomandările medicului, este posibil ca superinfecția să se poată dezvolta, o boală rezistentă la antibiotice.

În cele mai multe cazuri, amoxicilina prevede recuperarea completă și nu cauzează disconfort.

Amoxicilină și alcool

Alcoolul este strict interzis în timpul tratamentului unei infecții bacteriene. Alcoolul etilic crește sarcina pe ficat și încetinește eliminarea antibioticului din organism. Combinarea amoxicilinei cu băuturi tari poate duce la o supradoză sau o intoxicație severă cu alcool.

Pentru a evita reapariția infecției și sa nu vă dăuneze sănătății, se va abțineți debuturi alcoolice in timp de o săptămână după terminarea tratamentului.

Cum să cumpărați amoxicilină fără prescripție medicală?

Pentru a cumpăra amoxicilina in farmaciile staționare este necesita o rețeta medica. Pentru a obține medicamente, trebuie să vizitați mai întâi un medic și să faceți un examen medical.

Este mult mai ușor de a cumpărat Amoxicilina la o farmacie online. Serviciile de internet nu necesită documente suplimentare, însă toată responsabilitatea pentru utilizarea medicamentului revine asupra dumneavoastră. Prin urmare, asigurați-vă că vă consultați medicul înainte de a utiliza antibioticul și urmați instrucțiunile.

Farmaciile online oferă nu numai posibilitatea de a cumpăra amoxicilină fără prescripție medicală, ci și livrarea rapidă a bunurilor într-un loc convenabil pentru dvs. Comandați medicamente confortabil folosind site-uri internet dovedite.

Director Firme