alopecia

Celulele stem viitorul in tratarea caderii parului

Clonare celule stem nu este o idee nouă. Din 1944 a fost cunoscut faptul ca foliculii de par existente, au capacitatea sa creasca par nou atunci când sunt implantate în altă parte. Studii recente arată că soareci chel poate creste parul dupa ce a fost implantate cu celule “blank ardezie” stem. (Acestea sunt diferite de celulele stem embrionare care genereaza controverse atât de mult).Citeste mai mult »

hormoni și concepte de bază clomid

Ce sunt hormonii? Aditivi pentru a scăpa de stres

Hormonii se pot defini ca substante organice de natura endogena, secretate in cantitati extrem de mici de glande endocrine sau de alte tesuturi specializate, care patrund prin circuitul sanguin in tot organismul si au proprietatea de a stimula si coordona functionarea unor organe sau tesuturi-tinta, procese metabolice sau activitatea intregului organism.Citeste mai mult »

viața sexuală

Test oral in dormitor - il treci?

In plus, placerea provocata de stimularea orala are si o dimensiune psihologica: barbatilor le place sa-si priveasca partenera in plina actiune. Pe langa "voyeurism", si jocul de roluri - abandon si dominatie- ii incanta.Citeste mai mult »

Posturi sexuale

Kama Sutra - modalitatea de a atinge absolutul

Placerile, spunea Vatsyayana, sunt "la fel de trebuincioase pentru bunastarea trupului ca si mancarea si, de aceea, cerute in aceeasi masura."Citeste mai mult »

trecutul tau sexual

Cat de multe sa-i spui despre trecutul tau sexual

La inceputul unei relatii, discutia despre trecutul sexual al fiecaruia si numarul de parteneripare inevitabila. Este obligatoriu sa spui tot adevarul? Cat de multe sa-i spui partenerului despre trecutul tau sexual? Cuplurile care decid sa nu discute despre trecutul sexual al fiecaruia evita o problema spinoasa. Atunci cand discutia este deschisa, consecintele emotionale sunt greu de stavilit.Citeste mai mult »

problema penisului mic

Penisul mic, o problema mare

L-ai gasit! Ti se pare ca va portiviti manusa, e haios, frumos, inteligent, si vine ziua (sau seara) cand ajungi sa-l cunosti mai bine. Sa descoperi ca are un penis mic nu va fi cel mai fericit moment pentru tine. Alegerea intre satisfactia sexuala si cea emotionala poate fi dificila, dar nu este singura solutie. Inainte sa te resemnezi sau sa-i dai papucii, incearca sa vezi daca relatia poate continua in mod satisfacator. Citeste mai mult »

dragoste

Pozitii sexuale pentru partenerii de statura diferita

Statura si masa corporala pot deveni obstacole pentru viata sexuala atunci cand diferenta intre corpul tau si cel al partenerului este foarte mare. Evita complicatile cu sfaturi de sex pentru partenerii de statura diferita. Incearca sfaturile si pozitiile sexuale care te ajuta sa ai o viata sexuala implinita indiferent de diferentele de statura sau de masa corporala. Citeste mai mult »

mastubiratsiya zhenskaya polza

Masturbarea la femei

Ce trebuie sa crezi despre masturbarea femeilor? Este ceva care nu ar trebui sa se intample, sau sa se intample cat mai rar? De ce se masturbeaza femeile? Cum ar trebui sa reactioneze barbatii? Citeste mai mult »

Probleme-sexuale

Probleme sexuale și cum să le facem față

În articol veți învăța cum să rezolvați cu ușurință problemele legate de sexualitate. În plus, puteți, de asemenea, să vă determinați cu ușurință nivelul sexualității. Nu putem să nu remarcăm că este o fabulă că sexualitatea este un moment foarte important în viața relației fiecărui cuplu, ceea ce înseamnă că este necesar să luptăm cu astfel de probleme și că cel mai important lucru este să o facem corect. Și cum se va întâmpla acest lucru, citiți mai departeCiteste mai mult »

Dieta pentru cresterea potentei

Dieta pentru cresterea potentei

Pentru a îmbunătăți sănătatea masculină și același număr de dorințe, este important nu doar să ne ocupăm de îmbunătățirea acestei situații. De asemenea, puteți obține cele mai bune puncte dacă modificați pur și simplu produsele alimentare și faceți mai bine meniul. Nu uitați, de asemenea, că sportul, precum și medicamentele concomitente joacă, de asemenea, un rol important pentru îmbunătățirea erecțiilor și rezolvarea problemelor cu potențăCiteste mai mult »

Director Firme