• Medicament original
 • Transport Express
 • Ambalare neutru

Descrierea si regula de aplicare a antibioticului azitrititin. Unde de cumparat azitrotitin cu un pret favorabil.

Azitromicin prețul Romania
4.3 /5
Opiniile clientului

Azitromicin este un antibiotic semi-sintetic de noua generație legate de grupul macrolidic. Acesta acoperă un număr mare de infecții: de la inflamația sistemului respirator superior la boala Lame. Utilizarea medicamentului vă permite să scăpați rapid de simptomele bolii și să obțineți o recuperare completă. Daca sunteți in căutarea unui tratament sigur si medicament asigurat pentru tulburări cauzate de bacterii, merita de a cumpăra Azitromicin in online – farmacie.

 • 100mg
 • 250mg
 • 500mg
 • Recenzii
Dozare Quantità Preț Ordine
100mg 60 pastile 295 Lei
100mg 90 pastile 429 Lei
100mg 120 pastile 524 Lei
100mg 180 pastile 719 Lei
Dozare Quantità Preț Ordine
250mg 30 pastile 357 Lei
250mg 60 pastile 481 Lei
250mg 90 pastile 662 Lei
250mg 120 pastile 838 Lei
250mg 180 pastile 1138 Lei
Dozare Quantità Preț Ordine
500mg 30 pastile 457 Lei
500mg 60 pastile 743 Lei
500mg 90 pastile 1005 Lei
500mg 120 pastile 1295 Lei
500mg 180 pastile 1886 Lei

Recenzii

Scrivi una recensione
2019-09-01 09:49:00 Nome: Mihai

Antibioticul Azitromicin este foarte convenabil. Cea mai importantă diferență între acesta și alte antibiotice este că ar trebui să fie luate doar 3 zile și doar 1 dată pe zi.

2019-03-15 10:16:00 Nome: Denisa

Un salvator de viață atunci când este alergic la alte antibiotice. Dar nu o poți lua des, poate fi dependență

Comentarii

 • Recomandare:

 • Evaluarea pe site:

 • Livrare:

 • Preț / Performanță:

Mecanism de impact.

Unicitatea Azitromicin este in aceia ca el poate exercita atât acțiune bacteriostatică cât și bactericidă. In doze mici antibioticul suprima creșterea bacteriilor si blochează posibilitatea lor de înmulțire. Preparatul limita răspândirea microorganismelor si apoi in comun cu imunitarul lichidează focarele bolii.

In tulburările grele care necesita o reactive rapida este necesar să se cumpere azitromicin în doze mari. Un număr mare de medicamente distrug pereții celulelor bacteriene, cauzând moartea lor. Chiar și cu tratament agresiv, antibioticul nu interferează cu funcționarea normală a sistemelor interne.

Azitromicin afectează diverse tulpini de bacterii:

 • Cocci gram pozitivi (stafilococi, streptococi).
 • Bacterii gram-negative (campilobacterioza, legionella, hemophilus bacillus).
 • Microorganisme anaerobe (bacterioze, clostridium perfringens).

Antibioticul inhibă dezvoltarea de hlamida, mioplasma, ureaplasma și alți microbi care cauzează boli venerice. Azitromicin nu este efectiv numai împotriva bacteriilor rezistente la eritromicină.

Medicamentul se acumulează în organism, prevenind recurența infecției. Acest lucru a permis reducerea semnificativă a duratei tratamentului. După terminarea cursului, antibioticul va continua să acționeze, împiedicând dezvoltarea bolii. Medicamentul va fi complet eliminat din organism în decurs de 3-4 zile.

Azitromicin este absorbită puțin mai încet decât alte antibiotice. Concentrația maximă a medicamentului în sânge se observă la numai 3 ore după acceptare. Cu toate acestea, rata scăzută de impact a medicamentului compensează eficacitatea acestuia. Decizia de a cumpăra azitromicin într-o farmacie online vă va permite să scăpați de infecției cât mai repede posibil.

Când trebuie de cumpărat Azimotitrin?

Azitromicin este utilizat pe scară largă pentru a trata infecțiile tracului respirator și ale organelor ORL:

 • Tonsilit sau angina (inflamația amigdalelor).
 • Bronșită (inflamația bronhiilor).
 • Otită (inflamația urechii medii).
 • Sinuzită (inflamația sinusurilor paranazale).
 • pneumonie (inflamația plămânilor);
 • Scarlatină.

Antibioticul ajuta la afacerea cu bacteriile leziunile ale pielii. Azitrimicin - unul din cele mai bune medicamente contra erizipelului, impetigo și dermatoza secundară. Medicamentul este aplicabil pentru lecuirea acneei. In doze mici preparatul elimină erupțiile în doar 8 săptămâni.

Se recomanda de a cumpăra Azitromicin în inflamația tracului urinar (uretrita, cervicita) și bolile cu transmitere sexuală:

 • Hlamida.
 • Sifilis.
 • Ureaplasmoză.
 • Micoplasmoza și altele.

Antibioticul are o rezistență puternică la tulburările sistemice, în special la boala Lame. Începerea în timp util a tratamentului reduce riscul de complicații și împiedică infecția să cauzeze daune iremediabile sănătății.

Aplicarea Azitromicin

Înainte de începerea tratamentului, necesară definirea sensibilității activatorilor de infecție la efectele azitromicin. In cele mai multe cazuri date de diagnostic este de ajuns descriere suficientă a simptomelor si inspecția vizuala, dar uneori sunt necesare cercetări de laborator. Influentele antibiotice se exercita numai pe bacterie neasistarea la bolile cauzate de viruși si fungus.

Medicamentul este necesar sa fie acceptat o data pe zi, cu o ora înainte de masa sau după doua ore. Azitrimicin trebuie băut cu o cantitate destula de apa, in alt caz tableta poate provoca iritarea esofagului.

La infecțiile căilor respiratorii de sus și de jos, pielea și țesutul moale au prescris 0,5 g de antibiotic în prima zi si 0.25 g in următoarele 4 zile. Se poate de folosit metodologia alternativa a medicamentului: de a lua 0,5 g de Azitromicin in parcurs de trei zile.

Afecțiunile tracului urinar necesită o singură doză de 1 gram pentru facilitate antimicrobi. Măsurarea frustrărilor la antibiotice transmise prin cai sexuale trebuie definita de către specialistul respectiv.

La începutul bolii Lama (borelioza) 1 gram de Azitromicin este nominalizat in prima zi si 0,5 grame începând din a doua zi pana la a cincea zi. Daca pacientul a început tratamentul cu întârziere, dozarea poate fi mărita.

Pentru lupta cu acnee este necesar de a accepta pe un comprimat cu antibiotic 0,5, de trei ori pe săptămână. Durata terapiei este de 6 sau 8 săptămâni. Pentru pacienții care nu sunt suficienți o rată de primire, după o mică pauză, ei pot cumpăra din nou Azitromicin fără rețetă și să scape de în final de acnee.

Aplicarea în practica pediatrică.

Azitromicin se aplica pentru tratamentul infecțiilor bacteriene la copii, a căror greutate depășește 10 kg. Dozarea se calculează cu formula: 10 mg pe kg de masa a corpului in prima zi si de doua ori mai mica cantitate de medicamente in următoarele 4 zile. În funcție de greutatea bolii și de reacția organismului la utilizarea antibioticului, tehnica tratamentului poate fi schimbată de către medic.

Pentru copii nou-născuți Azitromicin este prescrisă ca o suspensie orală.

Contraindicații privind utilizarea Azitromicin.

Lista contraindicațiilor privind utilizarea azitromicin este mică:

 • Hipersensibilitate la antibiotice macrolide.
 • Disfuncție hepatică sau renală severă.

Este necesar să fiți atenți la suprapunerea antibioticului cu alte medicamente. Lincosamidele, tetraciclinele, cloramfenicolul și etanolul modifică rata de absorbție a Azitromicin, ceea ce poate scădea eficacitatea tratamentului. La rândul său, facilitatea antimicrobiana modifică proprietățile cicloserinei, alcaloizilor din ergota, metilprednisolon, carbamazepină, fenitoină, teofilină și alte medicamente. Înainte de suprapunerea medicamentelor, este necesar să primiți permisul medicului.

Azitromicin nu poate fi combinată cu heparina. Dacă vi sa prescris un antibiotic în același timp cu antiacidele, observați intervalul de două ore între primirea medicamentului.

Consumul de medicamente în timpul sarcinii.

Aziromicin nu este folosită în general pentru a trata femeile în timpul sarcinii și pentru mamele care alăptează de la piept.

Medicamentul este nominalizata numai in cazurile in care beneficiile obținute prin primirea lui depășesc o posibila dauna.

Efecte secundare

Azitromicin are un efect redus asupra microflorei tracului digestiv. Ca urmare, el este mai puțin probabil ca alte antibiotice să provoace efecte secundare din tracul gastro-intestinal. Diaree, greață, durere abdominală, vărsături, flatulență apar în mai puțin de 10% din cazuri.

Pacienții care utilizează Azitromicin întâmpină, ocazional, reacții cutanate alergice, durări de cap, dezorientare și o schimbare a gustului. Antibioticul aproape nu provoacă efecte secundare grave.

Azitromicin si alcool

Nu se recomandă combinarea antibioticului cu alcoolul. Alcoolul etilic își încetinește absorbția, interferează cu vindecarea și crește sarcina pe ficat.

Deoarece azitromicin nu este imediat excretată din organism, este posibil să beți alcool numai la 3-5 zile după terminarea cursului.

Cum să cumpărați Azitromicin fără prescripție medicală?

Pentru a cumpăra azitromicin, nu este nevoie să vizitați un medic. Farmaciile online oferă posibilitatea de a comanda un antibiotic fără prescripție medicală.

Deoarece gradul de siguranța este mare, azitromicin rămâne un medicament puternic care necesită o manipulare atentă. Asigurați-vă că citiți instrucțiunile pentru medicament, acordând o atenție deosebită dozei și contraindicațiilor de utilizat. Dacă nu sunteți sigur că aveți nevoie de acest medicament, consultați un specialist. Folosind oportunitatea de a cumpăra azitromicin fără prescripție medicală, sunteți responsabil de primirea medicamentului. În farmaciile staționare este lansat doar în rețetă. Achiziția Azitromicin de magazin comun ia foarte mult timp și forțe.

Prețul Azitromicin

Cel mai avantajos ordin Azitromicin online, în cutii de 30 sau 60 comprimate. Astfel, costul unei tablete de 500 mg va fi de numai 1,1 - 1,3 euro, diferența depinde de farmacia aleasă. Prețul azitromicin 250 mg este ușor mai scăzut. Medicamentul vă va costa 1-1,2 euro pe bucată.

În farmaciile staționare, medicamentul este cu 10-15% mai scump. Pentru un comprimat antibiotic, 500 mg va trebui să fie consumat, în medie, de la 1,4 euro și la o doză de 250 mg - 1,25 euro.

Director Firme