Alopecia areata tratament

alopecia

Clonare celule stem nu este clonarea real în adevăratul sens al cuvântului. Dar, este foarte similare, deoarece sute de foliculi pilosi pot fi fabricate din folicul donator doar unul. (Multiplicare foliculare sau regenerarea celulelor foliculare sunt termeni mai precis).

Foliculului de par terapie de transplant este încă într-o etapă de cercetare şi testare, şi deci nu este încă disponibil ca o alternativa la transplantul de par conventionale.

Cu toate acestea, acest tratament (care este, de asemenea, cunoscut sub numele de implantare de celule foliculare) va implica procedura de mai jos – un scalp biopsie este mai întâi luat pentru a obţine un păr sănătos foliculii câteva. (Aceasta foloseste un anestezic local şi durează aproximativ 30 minute).

finasteride

Foliculi extrase sunt apoi disecat pentru a obţine papila, fiecare dintre care conţine între 200 şi 400 celule papila dermica (DPC lui).

Aceste celule sunt apoi incubate in culturi pentru a produce sute de mii de celule papilei noi. Acest proces durează aproximativ 8 săptămâni.

DPC sunt apoi implantate (injectat), într-o zonă chelie de citokine scalpului şi de presă (semnale chimice), care spun pielea pentru a incepe producerea de foliculi de par noi.

Cu toate acestea, procesul de parul nou în creştere este mult mai complicat decat doar asta!

Un nou folicul de par este facut din celule epiteliale. Dar, ciclul de crestere a unui folicul este reglementată de către DPC lui. Deci, atât celulele epiteliale şi de DPC sunt necesare pentru a produce un folicul.

De asemenea, a DPC nu sunt originare numai din papila – migreaza mulţi din teaca cutanată (vezi diagrama de supra) în papila timpul ciclului de crestere a parului si apoi migrează înapoi din nou, după ce ciclul este complet.

Complexitatea adăugat de celule epiteliale şi implicarea manta dermică în procesul de creare a noi foliculi a prezentat probleme suplimentare care trebuie rezolvate în cazul în care acest tip de terapie este vreodată de a lucra cu succes.

Probleme cu clonarea de celule stem şi transplantul de par folicul

În timp ce clonarea de celule stem pentru transplant de par folicul a reusit sa produca regenerarea parului in aproximativ 70% de voluntari într-un studiu foarte mici, există mai multe domenii de dificultate în ceea ce priveşte această “terapie de viitor.”

Tehnica de cultură trebuie să păstreze capacitatea de celule stem de a reproduce de păr, şi să se asigure că un număr semnificativ de CPD poate fi cultivate în această cultură.

Orice produs de păr trebuie să fie de un standard acceptabil pentru client (de exemplu, gros, o creştere puternică, sanatoasa a parului).

Metoda de implantare trebuie să garanteze faptul că mii de implantări pe client va produce cresterea parului acceptabile şi standardizate pentru client.

Exista riscul ca orice fir de par crescut nu s-ar putea supravieţui.

Având în vedere că procesul necesită transplant de poate chiar mii de celule, şi implică diviziunea celulară rapidă, aceasta ar putea provoca cancer.

Procedura va fi foarte scump – preţul va fi aproape sigur comparabile cu tratamentele conventionale de astăzi.

Un număr inconsecventă de foliculi poate fi produs – chiar şi în cazul în care aceeaşi cantitate de celule sunt injectate în scalp (de exemplu, astfel cum au fost injectate într-o altă zonă, sau într-un alt pacient), cresterea parului poate varia de la o zonă la alta, şi de la un pacient la altul.

Creşterea normală a părului are o densitate chiar (de distribuţie), pe suprafata intregului scalp. Dar, celulele transplantate pot forfetare împreună şi apoi determina cresterea parului să fie neuniforme.

Cresterea parului regulat este direcţional (în mod normal, este într-o direcţie sensul acelor de ceasornic în jurul valorii de nod). Dar parul crescut de la celule implantate ar putea fi la orice unghi. Aceasta, desigur, ar da un rezultat foarte ponosit cautati că este inacceptabil pentru pacient.

O altă abordare pentru utilizarea de celule stem clonare şi transplantul de par folicul se bazează pe observaţia că pierderea părului implică contracţie a foliculilor de par. (Acest lucru creează par mai slabe şi mai slab cu fiecare ciclu de creştere succesive). Celulele implantate ar putea forţa foliculilor existente, de a regenera, şi să producă cresterea sanatoasa a parului din nou.

Această teorie se bazează pe studiile în cazul în care creşterea părului de pe ambele celule implantate şi foliculi versiunea originală a fost observată în urechi mouse-ului. În cazul în care celulele implantat poate influenţa foliculi existente, aceasta metoda ar putea aborda, de asemenea, în ultimele trei probleme menţionate mai sus, deoarece aceasta ar implica foliculi versiunea originală care există deja într-o cantitate acceptabilă, densitatea şi direcţia de creştere.

Cu toate acestea, încă o altă problemă ar putea vedea celule implantate migrează din zona de crestere a parului noi, şi astfel să conducă la alopecie emergente din nou!

Este din cauza unor probleme în curs de desfăşurare ca acestea că clonarea de celule stem şi transplant de par folicul au primit mai multe estimări diferite ale atunci când o astfel de terapie ar putea deveni o realitate. Acestea variază de la 3 la 8 ani, sau chiar mai mult. Şi asta e de nici un folos pentru a vă dacă sunteţi care suferă de căderea părului chiar acum!

Acesta poate fi, de asemenea, că clonarea de celule stem şi a foliculului pilos transplant de procedură nu va ajunge la acelaşi nivel de eficacitate care un transplant de înaltă calitate conventionale pot fi în măsură să producă.

Există o zonă mai mult de îngrijorare care ar putea influenţa dacă clonarea de celule stem şi transplantul de par folicul va deveni vreodată soluţii viabile pentru chelie model de sex masculin – motivul pentru caderea parului se întâmplă în primul rând. Cu alte cuvinte, de ce foliculi se contracta.

Ce studii anterioare şi studiile nu au luat în considerare este că motivul real pentru scalp foliculi zbârci şi opri in crestere sanatoasa a parului este de expansiune craniului.

Cu excepţia cazului în expansiune craniu sa oprit, acest proces poate, pentru cei afectaţi de alopecia androgenetica, influenţa în continuare orice folicul, care este în creştere de păr în regiunea masculin chelie model a scalpului. Şi aceasta include, evident, cele foliculi care incearca sa creasca parul de la a DPC, care au fost implantate de acest tratament nou.

Realizarea că expansiunea craniu cauzeaza acest tip de cadere a parului a condus la dezvoltarea de noi tehnici pentru pierderea parului.

Director Firme