• Medicament original
 • Transport Express
 • Ambalare neutru

Acest produs nou va face furori printre multitudenea de preparate destinate pentru potență

Cumpăra Levitra Soft Tabs
5 /5
Opiniile clientului

 Această versiune mai bună a preparatului nu doar că a păstrat toate componentele benefice ale medicamentului original dar a mai adăugat câte ceva nou. După procurarea preparatului Levitra soft tabs orce experiment sexual o să vă pară floare la ureche.

 • 20mg
 • Recenzii
Dozare Quantità Preț Ordine
20mg 10 Pastile 233 Lei
20mg 30 Pastile 357 Lei
20mg 60 Pastile 481 Lei
20mg 90 Pastile 662 Lei
20mg 180 Pastile 1138 Lei
20mg 360 Pastile 2024 Lei

Recenzii

Scrivi una recensione
2019-04-14 13:18:00 Nome: Jofranka

Bună dimineața pentru bărbați și femei. Ce vreau să spun prin acest remediu miraculos pentru bărbați este doar o bombă. Am avut probleme cu soțul meu în familie din mai multe motive, au existat eșecuri în materie de sex. Dar acum totul este bine! Vă mulțumim la farmacie pentru serviciul excelent și medicamentul excelent.

Comentarii

 • Recomandare:

 • Evaluarea pe site:

 • Livrare:

 • Preț / Performanță:

Ce intră în componența preparatului?

La fel ca originalul Levitra, pastilele de mestecat conțin un component activ Vardenafil. Doar 20 de mg de acest component pot readuce o potență normală și mări considerabil posibilitățile sexuale la orce bărbat. În medicină Vardenafil este considerat unul din cele mai bune stimulatoare sexuale pentru bărbați.

Cum funcționează Levitra soft tabs și în ce constă prioritatea acestei noi formule?

Forma pastilelor de mestecat nu este menită pentru a schimba componența preparatului ci pentru a obține un confort maximal la ultilizarea acestuia:

 • Levitra soft tabs se poate de purtat în buzunar ca pe o gumă obișnuită de mestecat.
 • Preparatul nu necesită de al consuma cu apă, este suficient doar să plasați pastila sub limbă și să așteptați pînă când ea se va dizolva.
 • Medicamentul are un gust plăcut.

De îndată ce guma de mestecat se topește în gură preparatul începe să lucreze asupra restabilirii unei potențe normale. Vardenafil se asimilează direct în sînge și activează în organism procese ce sunt destinate pentru obținerea erecției.

 • Contribuie la umplerea celulelor sangvine din organul sexual masculin cu fermenții necesri acestuia
 • Relaxează mușchii fini ai penisului și înlătură disconfortul din timpul a repetatelor acte sexuale.
 • Ajută la o circulație sangvină mai bună în organul sexual masculin, ceia ce permite menținerea unei pregătiri pentru actul sexual până la 10 ore.

Cît de eficient este preparatul?

Pastilele de mestecat au fost numite Levitra nu în zadar deoarece acestea au o eficiență estimată la 99% din cazuri și permite multiple acte sexuale repetate cu o durată mare de timp astfel clienții ce procură acest preparat au o erecție puternică. Anume Levitra este destinat bărbaților care prețuesc siguranța unui preparat.

Cît de sigur este ultilizarea preparatului Levitra soft tabs?

Doza recomandată a preparatului este gândită în așa fel încît impactul său să fie unul ușor asupra organismului barbaților. Cu atît mai mult că toate componentele Levitra soft tabs se elimină din corp în timp de 24 de ore. De aceia ultilizarea preparatului cu regularitate nu dăunează sănătații.

Manifestă preparatul efecte adverse?

Mulți bărbați consideră greșit că preparatul Levitra contribuie la stimularea cît și la atracția sexuală, însă acestă presupunere nu are nimic în comun cu realitatea.

Procurarea preparatului Levitra soft tabs vă va ajuta să restabiliți erecția dar nu va influența la atracția dumneavoastră sexuală față de o femeie. Cu alte cuvinte femeile care nu prezentau pentru dumnevoastră nici un interes sexual la fel nu vor prezenta interes după ce veți ultiliza preparatul.

Compatibilitatea cu alimentele grase și alcoolul

Unica recomandare este să faceți un efort și să nu consumați în exces alimente bogate în grăsim și băuturi alcoolice , din aceste considerente medicamentul va avea nevoie de mai mult timp pentru a acționa și veți aștepta mai mult pînă va apărea erecția.

Celelalte produse nu influențează asupra preparatului Levitra soft tabs.

Unde putem cumpăra Levitra soft tabs în România?

În legătură cu magazinul nostru online BunaFarmacie care se bazeză pe trei principii: respect, încredere si grijă. Fiecare client fie el din România sau Europa sau din alte țări,care a vizitat situl nostru poate fi sigur că va primi o deservire de înaltă calitate,la prețuri mici și o livrare rapidă. Comandați Levitra soft tabs în farmacia noastră online și noi vă vom demonstra cum arată cu adevărat un serviciu bun.

Director Firme