• Medicament original
 • Transport Express
 • Ambalare neutru

Levitra Generic-o erecție puternică la un preț accesibil

4.5 /5
Opiniile clientului

De mai mult timp doriți să încercați un preparat pentru mărirea potenței însă aveți dubii că acesta vă poate ajuta? Sau ați încercat deja însă nu ați simțit efectul dorit? Atunci citiți aici despre cel mai efectiv preparat pentru potență și veți afla de unde puteți procura Levitra Generic fără rețetă.

 • 10mg
 • 20mg
 • 40mg
 • Recenzii
Dozare Quantità Preț Ordine
10mg 10 pastile 219 Lei
10mg 30 pastile 324 Lei
10mg 60 pastile 419 Lei
10mg 90 pastile 567 Lei
10mg 180 pastile 952 Lei
10mg 360 pastile 1771 Lei
Dozare Quantità Preț Ordine
20mg 10 pastile 305 Lei
20mg 30 pastile 390 Lei
20mg 60 pastile 600 Lei
20mg 90 pastile 810 Lei
20mg 180 pastile 1371 Lei
20mg 360 pastile 2495 Lei
Dozare Quantità Preț Ordine
40mg 10 pastile 329 Lei
40mg 30 pastile 438 Lei
40mg 60 pastile 662 Lei
40mg 90 pastile 895 Lei
40mg 180 pastile 1505 Lei
40mg 360 pastile 2743 Lei

Recenzii

Scrivi una recensione
2019-11-05 13:10:00 Nome: Zohor

Folosesc medicamentul doar în cazuri urgente, când am planuri pentru seara, dar obosesc atât de după amiază încât nu mă interesează nimic ... beau o pastilă și știu clar că o erecție va fi plină și lungă. Se pare că efectele secundare nu sunt resimțite

Comentarii

 • Recomandare:

 • Evaluarea pe site:

 • Livrare:

 • Preț / Performanță:

Aveți o șansă unică să încercați cel mai eficient preparat pentru mărirea potenței

Nu demult timp pe piața preparatelor pentru mărirea potenței a apărut un produs care a pus sub îndoială eficiența celorlalte preparate, sa-r zice că mai bun și performant preparat decât Levitra Generic nu se putea inventa. Producătorii Levitra Generic nu au avut acestă intenție,însă ei au făcut un produs mult mai accesibil și la fel de eficient ca analogul său original.Chiar și la un preț mai mic Levitra Generic și-a păstrat toate conponentele necesare la fel ca predecesorul său. Nu vă vine să credeți? Puteți procura Levitra Generic în farmacie online fără rețetă și verificați acest lucru.

Cu ce se deosebește Levitra Generic de produsul original?

Cenericul după componente și eficiență nu se deosebește cu nimic de produsul original. Atunci cînd termenul de patent a produsului original expiră orce altă companie care are toate resursele necesare e în dreptul să îl producă. Din motivul că producătorilor le este mult mai ușor doar să copie formula deja bine cunoscută în loc să o prepare din nou preparatul Levitra Generic are un preț mult mai mic.

Fiecare analog a renumitului preparat se verifică foate strict. El trebuie să corespundă cu produsul orignalul cît și cu toate standartele internaționale de medicină.

Ce intră în componența Levitra Generic?

O pastilă de Levitra Generic conține 20mg de component activ cu denumirea Vardenafil. Doza Levitra Generic 20mg — este doza maximală în 24 de ore. Această doză nu trebuie depășită în nici într-un caz pentru a nu provoca daune organizmului dumnavoastră.

Cum funcționează Levitra Generic și cît de eficientă este?

Vardenafil asigură circulația sangvină direct către organul genital masculin ceia ce garantează o erecție puternică. De altfel el reguleză circuitul sangvin în pelvis și evită stagnarea sa.

Mulțmită acestui mecanizm preparatul Levitra este eficient în 99,7% din cazuri. Așa un rezultat de bun nu a fost înregistrat la nici un preparat pentru mărirea potenței.

Cât de repede își face efectul preparatul și cât timp durează?

Levitra Generic începe să acționeze deja după 20-30 min după ultilizare. După acest timp puteți fi sigur că în decurs de 10 ore veți avea o erecție puternică.

Dacă ultilizați cu regularitate preparatul atunci el își va face efectul mai repede și va dura mai mult timp. Cu atât mai mult dacă ultilizați preparatul cu regularitate erecția dumneavoastră își va reveni la normal.

Cât de des este permis ultilizarea preparatului Levitra Generic și ce efecte are asupra organizmului?

Doza maximală zilnică de Levitra Generic este de 20mg (1 pastila). Pentru a nu provoca daune organizmului dumneavoastră nu încercați să măriți această doză.

Investigațiile medicale au exclus orce daune în folosirea fregventă a preparatului. Chiar și atunci când pacientul ultilizează acest preparat o perioadă mai îndelungată de timp Levitra Generic nu dăunează organizmului dumneavoastră.

Există careva contraindicații în ultilizarea preparatului Levitra Generic fără rețetă?

Ultilizarea preparatului Levitra Generic este categoric interzis persoanelor care suferă de boli cardiovasculare sau care au suferi un infarct miocardic. La fel nu se recomandă folosirea preparatului persoanelor care suferă de:

 • O severă insuficiență renală
 • O deformare severă la penis
 • O incompatibilitate la componentele preparatului

Dacă aveți o stare bună de sănătate puteți cumpăra fără de grijă Levitra Generic fără rețetă în farmacie online și să vă bucurați din nou de ani cei mai furtunoși ai tinereții dumneavoastră.

Conține preparatul efecte secundare?

Ca orce alt medicament Levitra Generic are o listă de efecte secundare și acestea sunt:

 • Dureri de cap
 • Greață
 • Amețeală
 • Indigestie
 • Nas înfundat
 • Înroșirea feței

Însă nici una din aceste efecte nu durează mai multe de 30min, și efectele acestui preparat apar desul de rar.

Mărește Levitra Generic pofta de sex?

Pofta dumneavoastră de sex va rămâne la fel ca înainte, însă tot ce se va schimba sunt posibilitățile dumneavostră sexuale. Veți simți la fel doar poftă de sex pentru partenera pe care o preferați și ea va fi plăcut surprinsă de posibilitățile sexuale pe care le veți demonstra.

Erecția nu va apărea spontan la 30min după ultilizarea preparatului. Pregătirea pentru relațiile intime va apărea numai atuncicând veți fi excitat și stimulat de către partenera dumneavoastră, în restul timpului nu veț simți nici un fel de disconfort.

Compatibilitatea dintre Levitra Generic cu alimentele grase și alcoolul

Preparatul pentru mărirea potenței Levitra este compatibil cu alcoolul și cu alimentele mai grase. Ceia ce veți consuma nu va influența nicidecum asupra efectului și a perioadei de durată a preparatului. Însă consumul de alcool în exces poate doar încetini puțin efectul preparatului.

Interacțiunea dintre Levitra Generic cu alte medicamente

Levitra Generic nu poate fi ultilizat cu alte preparate pentru potență,sau medicamente care conțin nitrați. În orce alt caz dacă consumați careva medicamente mai întâi consultați un medic specialist înainte de a procura Levitra Generic.

Influențeză cumva preparatul asupra fertilității?

Preparatele contemporane pentru potență influențează doar asupra erecției și nimic mai mult. Levitra Generic la fel nu este o excepție,acest preparat nu influențează posibilitatea bărbaților de a concepe un copil. Cu atât mai mult dacă nu reușiți să concepeți din cauza erecției Levirta o să vă vină în ajutor în astfel de situații.

Este posibil de a procura Levitra Generic fără rețetă? Este sigur de a procura preparatul în farmacie online?

Preparatul este absolut sigur pentru organizmul uman,datorită acestui fapt puteți procura liniștit Levitra Generic fără rețetă. Dacă vă gândiți de unde să procurați mai bine preparatul pentru mărirea potenței din farmacie obișnuită sau din farmacie online atunci noi vă recomandăm adoua obțiune deoarece dacă veți comanda Levitra Generic în farmacie online veți beneficia de următoarele oferete:

 • Livrare rapidă și gratuită
 • Preparate la un preț foarte accesibil
 • Vă este asigurată confidențialitatea

Ca să nu fiți duși în eroare de escroci, mai întâi de a cumpăra preparatul citiți despre recenziile farmaciei în care doriți să faceți comanda. Procurați Levitra Generic numai de la furnizorii de încredere și de la care veți fi sigur că veți primi anume acel preparat care o să vă ajute să înbunătațiți viața dumnavoastră sexuală. Cumpărați Levitra Generic în farmacia noastră online fără rețetă și veți resimți din nou o forță sexuală puternică și de lungă durată.

Director Firme