Termeni si conditii

General

Citiți și revizuiți cu atenție următorii termeni și condiții înainte de a utiliza acest site web. Prin utilizarea acestui site Web, sunteți de acord cu acești Termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord, vă rugăm să ieșiți și să ignorați informațiile conținute aici.

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și condiții, în totalitate sau parțial, în orice moment, fără a vă anunța în prealabil. În consecință, trebuie să revizuiți întotdeauna această pagină înainte de a utiliza acest site Web și / sau servicii pentru a vă asigura că înțelegeți termenii în care vi se permite accesul.

Utilizarea site-ului BunaFarmacie.ro

În utilizarea acestui site Web, vi se interzice modificarea, distribuirea, transmiterea, reproducerea, publicarea, licențierea, transferul sau vânzarea oricărei informații, produse sau servicii obținute sau vizualizate pe acest site Web. Cu toate acestea, puteți să afișați, să descărcați sau să imprimați copii de hârtie ale oricărui material conținut pe acest site pentru uz personal, necomercial, atâta timp cât nu modificați conținutul sau nu ștergeți nici un drept de autor, o marcă comercială sau alt anunț de proprietate. Orice altă utilizare a informațiilor conținute pe acest site este interzisă fără consimțământul nostru expres scris.

Utilizarea informațiilor

Informațiile furnizate pe acest site Web nu sunt destinate să fie utilizate pentru a diagnostica orice afecțiune sau boală. Consultați întotdeauna medicul dumneavoastră direct cu privire la orice problemă de sănătate, stare medicală sau boală și înainte de a lua orice medicament nou sau de a schimba doza de medicamente pe care le luați în prezent. Întotdeauna citiți cu atenție informațiile furnizate împreună cu medicamentele dumneavoastră.

Ne rezervăm dreptul de a corecta orice inexactitate sau erori tipografice în informațiile afișate pe acest site Web și nu avem nicio răspundere pentru astfel de erori. Informațiile pot fi modificate sau actualizate fără notificare prealabilă, iar prețurile și disponibilitatea bunurilor și serviciilor pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Proprietate intelectuală

Detinem drepturile de autor asupra întregului material care apare pe site. Aveți dreptul de a stoca, descărca și utiliza materialele de pe site pentru uz personal și pentru cercetare. Sunteți de acord să nu republicați, să redistribuiți sau să nu puneți acest material la dispoziția niciunei alte părți sau să faceți același lucru pe orice site web, serviciu on-line sau buletin de bord al Dumneavoastră sau al oricărei alte părți sau să îl faceți disponibil pe hârtie sau pe orice alt suport fără consimțământul nostru prealabil în scris.

Disponibilitatea site-ului BunaFarmacie

Materialul de pe site-ul web este destinat exclusiv persoanelor care se interesează de produsele sau serviciile sale. Dacă nu accesați site-ul web în astfel de scopuri, este posibil să nu utilizați site-ul Web. Suntem în general disponibili 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an.

Director Firme